onsdag, augusti 27, 2008

Bedröööööövligt......

Hade verkligen sett fram emot den här veckan. Det börjar inte bra......Jo iof så börjar det jättebra med jättegullig hyresvärd och gott sov jag. Ja visst tåget var ju två timmar försenat också...
Men idag...hittade tillslut till hörsalen där "uppropet" skulle vara. Jo tjena....visserligen jättefin lugn musik i högtalarna och en häftig presentationsfilm om Luleå. Prorektorn hälsade välkommen och studenthälsan och en kårrepresentant likaså. Sen skulle vi gå ut till våra faddrar som skulle hålla upp skyltar så vi visste vem vi skulle knyta an till. På ena skylten stod det "Lärare" och på andra skylten "Arbetsterapeut". Ingen annan skylt syntes till så långt ögat kunde nå. Nåväl, vi fick hänga på arbetsterapeuterna till ett litet rum så mer än hälften fick stå...Där skulle vi presentera oss för varann var det meningen men det blev inget av utan arbetsterapeutphösarna (3 st) ringde och ringde för att höra vilka som skulle ta hand om oss. Tillslut kom svaret; INGEN SKULLE TA HAND OM OSS! Förklaringen var att vi tillhör en specialistutbildning...En av phösarna var jättegullig i alla fall och sa att vi naturligtvis fick hänga på dem på rundvandringen. Sjuksköterskorna föll dock bort en efter en...och de två jag mött som skulle gå distriktsvubben hade bara två mil hem så de åkte hem...Skickade så detta mail till kåren;

Hejsan!
Har lämnat villa, make och barn och ordnat övernattning i Luleå för att delta i aktiviteterna enligt schemat jag fått hemskickat till mej. Får så veta att ingen introduktion är planerad för specialistsjuksköterskorna. Många blev besvikna, då många aldrig varit här förrut. Som tur var tog arbetsterapeuternas phösare emot oss och vi ska få gå rundvandringen med dom. Jättetrist detta då jag rest långt och ingen känner här sedan tidigare. Hade t.o.m räknat med lite festligheter!

MVH Susanne Distriktsvubben

Fick detta svar;

Hej!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt å skolans vägnar för denna misskommunikation som uppstått. Vi som planerat aktiviteterna har fått informationen att instutitionen skulle på något sätt ta hand om er klass och därför fanns det inga phösare/faddrar till er. Men det är självklart att ni också ska få vara med på alla aktiviteter som vi erbjuder och därför har er klass slagits ihop med arbetsterapeuterna för samtliga kvällsaktiviteter.

Det är dock sista dagen att anmäla sig till välkomstmiddagen idag, och jag hoppas att du hinner läsa detta eller fått informationen från någon annan om att det är självklart något ni också får gå på!

Om du inte har kontakt med någon av phösarna så är det bara att ringa mig på nummer: 070 - 589 25 68, så löser vi allt.

Vi ska självklart kolla upp var det är det gått fel någonstans och göra allt för att detta inte händer igen!

Med vänlig hälsning

Lisa Dahlkvist
Projektkoordinator 2008
Luleå studentkår


Men vad hjälper det då jag nu sitter på biblioteket i Luleå och tycker synd om mej själv...den här dagen kommer ju aldrig att upprepas.