onsdag, februari 04, 2009

Sommarkataloger!

Ellos har alltid haft bra/snygga kläder i större storlekar. Nu har de utökat ytterligare med märket Tallisime som jag är ganska säker på endast gick få tag på i La Redoutes katalog tidigare. Jag har några favoriter jag ska dela med mig av - kom gärna med kommentarer!

En lite tunnare stickad tröja är ju ett måste - och jag gillar urringningen skarpt! Precis som jag ska ha enligt stilanalysen. Den är så snygg i rött men jag är rädd att den är rostfärgad eller aningen orange, men det står den är RÖD, så jag kommer att beställa en.




Hur den är i kvaliten är ju aldrig lätt att veta, men den ser ju inte tjock ut. Och det är ju trots allt i en sommarkatalog den är. Jag hoppas den är mjuk och ganska tunn så den passar ha över axlarna en varm sommarkväll. Och då vill jag ha en beige. Min beiga stickade sommartröja jag hade blev kvar på Arlanda då vi kom hem från Thailand. Nej då, inte ens över axlarna använde jag den i Thailand, men en sådan här tröja är ju helt perfekt ha på flyget där det kan bli lite kyligt. Det blir till att beställa en beige också!




Men den är verkligen supersnygg i mullvad också! Den skulle jag vilja ha nu i vinter. Jo jag beställer den också! Nej då, jag ska knappast ha alla tre. Men jag beställer de i tre olika storlekar så då kan jag välja färg och storlek på direkten, istället för att skicka tillbaka och byta hur många och måsta vänta hur gånger som helst. Betala gör jag ju hur som helst inte förrän jag fått sista justerade fakturan. Så här ser den i alla fall ut i mullvad;