tisdag, september 27, 2011

Ny granne!

Fick en fantastisk överraskning i fredags, vår nya granne knackade på! Och JA det var Melanie, Grahams fru! Familjen Marchal från England har köpt huset bredvid vårt! Hurra!

Det var i somras som vi mötte Graham. Mäklaren var över en timme försenad, men solen sken och vi möttes ute på gräsmattan och "connectade" direkt!

Och i fredags knackade Mel på, med en väska med Engelsk öl, en Baileys, en massa Engelsk choklad och en hel del Liverpool grejer! De har köpt huset och nu har hon flugit själv hit upp för att städa upp huset och kolla upp sådant som måste fixas. Efter jul kommer Mel upp med 4-åriga dottern, och Graham och 14-åringen kommer senare då Graham ska avsluta firman och 14-åringen ska avsluta terminen.

Mel är fruktansvärt pratsam så till en början fick vi rent utav huvudvärk av all Engelska att ta in, sortera och tänka ut själv vad man skulle säga. Men vi blir modigare och modigare och Mel själv tänker lära sig svenska och har till och med redan lärt sig en del. Men det är ju så enkelt att prata Engelska! Trodde väl aldrig jag skulle säga det! =)